Lite mer av min härliga Stockholmshelg..

..tänkte jag nu dela med mig av!
 
Bara några minuter efter öppning steg jag in på Svenskt TennStrandvägen 5, ett av mina absoluta måsten under Stockholmshelgen.
 
 
Vidare styrde jag och mitt kunniga loppis/antik-sällskap Jan (vars blogg ni hittar här) kosan mot Gamla LamporAlmlöfsgatan 3 som hade flyttrea då de har skaffat en ny lokal på närliggande Sibyllegatan.
 
 
Hos Gamla Lampor skulle jag kunna köpa hur mycket som helst till funkispärlan, jag hittade ju den första ljusgrå 215 cm stringgaveln till stringväggen jag har börjat samla till där. Ser ni den på bilden ovan? Den står precis vid dörren.
 
Två takkronor signerade min all time favourite Hans-Agne Jakobsson fanns på plats. De hade passat i funkispärlan men hade väldigt saftiga prislappar.
 
 
Synd att jag inte; 1. Bor i Stockolmsregionen för att det var bra fyndläge på möbler under deras flyttrea och 2. Att jag inte besökt butiken innan, för nu var den rätt så tömd. Bland annat fanns ett snyggt sminkbord kvar. 
 
 
Superellips-bord i storlek nog för en väldigt stor eller lång konferens samsades i källaren med bikinibruttan borta i hörnet.
 
 
Vi hittade även till den nya lokalen på Sibyllegatan som var väldigt liten i jämförelse. Butiksägaren berättade att de tänkter köra två butiker parallellt medan de avvecklar den gamla.
 
 
Domino Antik som normalt huserar på Upplandsgatan 25 i Vasastan har nyligen flyttat in i en gammal mattaffär på Sibyllegatan, ungefär mittemot Gamla Lampors nya lokal. Oj, oj, oj..  
 
 
..vilket fint utbud sen! Det var mycket art deco..
 
 
..som sängborden och smålamporna. Lysande!
 
 
I en monter samsades Lilla Eva, två springare och några fajanser med föremål ur serierna Reptil, Veckla, Karneval och Domino (ja, namne med butiken!). Stig Lindberg för hela slanten.
 
 
Färden gick sedan till Dominos andra butik på Upplandsgatan, via Bacchus Antik och Deco Design som ni ser nedan på bilden. Kameran som nästan är antik var vid detta laget rätt seg av kylan. Ja, den är köldkänslig!
 
 
Där var lördagens rapportering slut och den sista bilden är från söndagen och loppisen på Hötorget. Man kan alltid lita på den, oavsett väder. Det var bitande kallt och snöade men både vi och säljarna var tappra. Jag, Linda (vars blogg ni hittar här) och Maria (vars blogg ni hittar här) spanade in utbudet både där och på nyöppnade CityloppisenDrottninggatan 81.
 
 
Är det någon som nu är sugen på att se vad som följde med mig hem? En hel kartong full är det. Vill ni se? Kika snart in igen!

Kommentarer
Postat av: Christin

Kul att följa din resa till huvudstaden.Ska bli skoj med den där kartongen också... :-)

2013-02-25 @ 16:22:39
Postat av: eli

Nu har jag kollat alla dina inlägg från Stockholmshelgen - kul! Måste bege mig till Sibyllegatan och kolla läget där"

2013-02-27 @ 01:06:57
URL: http://femtiotalsjakten.blogg.se
Postat av: Jan Johansson

Nu är vi nyfikna på vad som fanns i kartongen. jag vet en del, men du shoppade visst en del på söndagen också!

2013-03-03 @ 19:30:21
URL: http://jjform55.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0