Lördagens inköp.

Denna härliga tidig-höst-lördag har jag spenderat strosande i stans antik- och second hand-affärer, har tappat räkningen på hur många jag hann med så det var en del!

Jag klädde nyligen om min pall i hallen, det var första gången i mitt liv jag använde en häftpistol men det gick bra och efter att ha tampats med galonet i ungefär timme så sitter det där nu snyggt. Det var ju framförallt hörnen som var lite kniviga, det förstår ni som gjort det här.

Hursomhelst, idag hittade jag sex fina galgar i svart galon för tio kr/st. Hade redan två så nu har jag åtta. Det är tänkt att de ska matcha ihop med pallen. Kudden är också ett tiokronorsinköp, från någon loppis i somras och den hör liksom hop med pallen, därför är den med på bilden.

Hittade också ett vitt doserat plasthalsband för tio kronor, klockrent! Jag har plasthalsband och plastörhängen i alla tänkbara färger, till alla kläder. Plastsmycken är som ett gift.Kommentarer mottages varmast, har ni ockå varit på loppis- eller second hand-runda idag? Vad tyckte ni om mina inköp?

Kommentarer
Postat av: Helena Högberg

Jag har nu fått ihop till 6 sådana galjar, dock inga svarta, de var riktigt snygga!

2011-10-08 @ 18:24:31
URL: http://http:/loppisloella.blogg.se/
Postat av: Ida

åh, har också en sådan pall tror jag!http://hebreiska.blogg.se/2011/august/pall.html#commentJättefin!

2011-10-08 @ 18:55:41
URL: http://hebreiska.blogg.se/
Postat av: form55

Loppisfynden idag såg ut att utebli först, men så smet jag in på min lokala loppis strax innan de stängde och hittade tre hyfsade fynd! Tänkte slå ihop dem med morgondagens fynd - om det blir några...

2011-10-08 @ 21:25:16
URL: http://jjform55.blogspot.com/
Postat av: Linda

Hej!Ja jag såg dig i RETRO! Vad kul! :)

Nu hoppas vi att statistiken stegrar uppåt! :)Jätteläcker pall! Formen är perfekt! Bra jobb med galonen!! Och pärlhalsbandet såklart! Jag gillar!

2011-10-09 @ 19:42:18
URL: http://dollybirdretro.blogspot.com
Postat av: Anna

Plastsmycken är fint! Jag köpte ett par örhängen i Sthlm i helgen som jag snart ska visa upp. Nya iof men fina ändå!

Jag har kämpat med att klä om en stol så jag vet hur krångligt det är med galon och häftpistol, men din pall blev supesnygg!

2011-10-10 @ 08:18:35
URL: http://ljuva50tal.blogspot.com
Postat av: Christin

Har inte loppat så mycket dom senaste veckorna. Fina saker på bilden, fast plasthalsbanden har jag inte riktigt vant mej vid hur moderna dom blivit igen.Hade en massa olika färger på 80-talet och dom borde man kanske ha sparat :-)

2011-10-10 @ 17:34:38
Postat av: Maria på tid och rum i Årsta

Wow så snygg tapetseringen av pallen blev. Jag fyndade "galon-tyg" på loppis häromdagen och har också ett par möbler som skulle bli toppfina med ny klädsel. Tror dock att jag säljer galontyget separat, så att de får göra det själv. Mitt tålamod är inte det bästa :)Galgarna är också läckra. Vi har ett helt gäng i butiken, både med och utan nitar. En superrolig detalj.Ha det fint!

2011-10-10 @ 22:19:29
URL: http://tidochrum.nu
Postat av: Eli

Vad snyggt med pall och galgar ihop. Kudden är också ljuvligaste retro. Gjorde ju själv ett lyckat svep förra onsdagen, men nu börjar det suga i loppstarmen igen...

2011-10-11 @ 01:08:15
URL: http://femtiotalsjakten.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Vilket fantastiskt lördagsnöje du ägnat dig åt!

2011-10-12 @ 20:51:21
URL: http://iwillnevergiveup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0