Sökes; loppistips!

Jag och en god vän har äntligen bokat våra biljetter, i mitten/slutet av juli far vi med statens järnvägar till Norrland.
Närmare bestämt till Härnösandstrakten, södra Ångermanland. Jag har aldrig varit längre norrut än Uppsala, och är väldigt geografi-intresserad så jag tycker detta ska bli mycket spännande och trevligt.
Vi ska givetvis ut på fyndjakt och därför behöver jag tips på loppisar i södra Ångermanland (gärna kring Härnösand och Kramfors), mellersta och östra Medelpad (gärna kring Sundsvall). Vi kommer att vara där över en helg så att många loppisar är öppna.Det är en väldigt lång resa, ungefär 100 mil mellan Malmö....och Härnösand. Jag undrar om de kommer att förstå vad jag säger? Kanske får min goda vän tolka, som är från trakten dit vi ska men nu bor i Malmö, som jag.Sitter du inte inne med något loppistips? Tipsa gärna någon du känner som sitter inne med det, att upplysa mig och Allt det gamla goda's läsare!

Och förresten, jag har missat några nummer av Antikvärlden, har deras utmärkta lilla guidebok "Antikguiden" som kommer varje år med tidningen kommit än?

Kommentarer
Postat av: Anna

Om ni åker in i landet i Ångermanland, till Graninge, så finns det ett bra ställe som heter Graninge bruk :) Jag har bloggat om det ofta. Antikguiden kommer med nummer 6 som är nästkommande nummer.

2011-05-09 @ 13:13:22
URL: http://ljuva50tal.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej igen! :)

Vi har sommarstuga i Graninge och det är min kusin som har Graninge Bruk. Här är mina inlägg om stället:http://ljuva50tal.blogspot.com/2010/03/graninge-bruk.htmlhttp://ljuva50tal.blogspot.com/2010/07/1-arspresenter-fran-graninge-bruk.htmlhttp://ljuva50tal.blogspot.com/2010/07/en-tjuvtitt-i-kvarnen.htmlhttp://ljuva50tal.blogspot.com/2011/04/graninge-bruk.htmlHoppas ni kan besöka dem!

2011-05-10 @ 07:49:04
URL: http://ljuva50tal.blogspot.com
Postat av: Josefin

Hej,Blå porten i Ramsås utanför H-sand är värd ett besök! Sedan finns det många runt omkring Gnarp om ni tar en tripp 4 mil söder om Sundsvall.MVH

/Josefin

2011-05-10 @ 21:42:15
URL: http://secondhand-mamma.blogspot.com
Postat av: Farfars lampa

I Härnösand har du Auktionshusets loppis som har öppet på helgerna som ligger i gamla Ford-huset, jag tror gatan heter Jaktstigen. Lagerboden ligger på Volontärvägen. Sedan finns "Blå Grottan" i Ramsås, norr om Älandsbro. Ha så trevligt!

2011-05-17 @ 21:12:48
URL: http://farfarslampa.blogspot.com
Postat av: Carina

Fortsätter ni några mil ytterligare från Graninge mot jämtland Bispgården- Hammarstrand finns många fina loppisar efter vägen! Liens Loppis har skyltat ute vid väg 87 in mot gamla skolan, inne i centrala Hammarstrand finns PROs loppis och sist men inte minst finns Ammers loppis strax norr om Hammarstrand (också väg 87) mot Östersund. Hoppas att ni har tillfälle att göra en avstickare och kollar, det brukar det vara värt :) Trevlig semesterresa!

2011-06-12 @ 00:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0