Självklart..

..så är både tidningsställ och tidningar av äldre modell i mitt hem.
Tidningarna har jag lyckats fynda för 5-10 kr/st. Tidningsstället hittades i min farmors hus när hon skulle sälja det. Bara jag förstod att ta vara på det, för det hade säkert åkt på tippen om inte en femtiotalsfantast funnits i släkten.

 

För visst är gamla tidningar så fina att man vill ha dem liggande framme, håller ni med?
Kommentera gärna!

Kommentarer
Postat av: Anette

Jag håller med helt och fullt, jag älskar gamla veckotidningar, i synnerhet Femina för de hade så härliga omslag :)Och vilket otroligt snyggt tidningställ!

2011-05-20 @ 10:55:03
URL: http://peacemanorstreet.blogspot.com/
Postat av: helena högberg

jag älskar också vackra gamla tidningar med roliga annonser och ibland häftiga handarbetsbeskrivningar, konstigt att de faktiskt fortfarande ofta är billiga!

2011-05-23 @ 21:55:46
Postat av: Linda

Den där trasmatta boken har jag med! Dom är så fina! Så jag blev lite avundsjuk när jag fick se alla olika i samma serie som du har! Och vilket underbart tidningsställ! Dom där blåklintsgardinerna är till försäljning/byte föressten, om du är intresserad! Är inte min färgskala riktigt, men jag gissade att dom är något för dig! Maila mig om du är intresserad:)

2011-06-06 @ 22:33:11
URL: http://dollybirdretro.blogspot.com/
Postat av: MadeleineJag inhandlade ett par tidningar härom året, från 60 talet. Himla massa fina annonser om hårmedel/krämer & sprayer, tvättmedel och allt vad som kan tänkas. Dem är så inåt nordens fina!

2011-06-13 @ 19:42:53
URL: http://madeleinestroeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0